Fakta
- VinTypeRødvinHvidvinChampagneMousserende vinFine WineRosévinDessertvinPortvinHedvinSherryNaturvinOrangevinAlkoholfri vinSmagekasserLykkekasserGavekortAlle vineOmråderBourgogneBordeauxRhôneSancerrePiemonteToscanaPomerolRibera del DueroLoireMoselVenetoMarlboroughCalifornienDruePinot NoirChardonnaySauvignon BlancCabernet SauvignonRieslingGrenacheMerlotTempranilloCabernet FrancSyrahNebbioloMalbecSangiovese
- Spiritus & Drikke
- Mad
- Grej & Gaver
- Events
- Tilbud
- InspirationLæs om vin & madRejseguide til vin og madMit bedste mad & vin tipVinproducenterVin & MadVin & OstRåvarefokusKokketipsBarskabetVinvidenOm LøgismoseBocuse d'Or DanmarkHistorien om LøgismoseKlub Løgismose Vin & MadSmag, holdning og håndværkBag om LøgismoseLøgismose MejeriLøgismose kyllingenKontaktJob hos Løgismose
- Opskrifter
- Butikker
Petit four gaveæske
176,-
Info: Denne vare er ikke omfattet af returret
Beskrivelse
Gaveæske med 8 forskellige varianter.
- BLACKCURRANT: Mørk chokolade Peru 61% , solbærganache, karamel og marcipan.
- FLEUR D’ ORANGE: Mælkechokolade 49%, orangeblomstvand og praliné.
- VALENCIA: Mørk chokolade Peru 61% og marcipan.
- PRALINÉ: Amber chokolade 36% og praliné.
- PROVENCE: Mørk chokolade Peru 61%, marcipan og appelsin.
- AMBER: Amber chokolade 36%, vanilje, havsalt, karamel og marcipan.
- GIANDUJA: Mørk chokolade Peru 61%, mandel, marcipan og kakaobønner.
- POLLOCK: Hvid chokolade 36%, karamel og lakrids.
Ingredienser
rørsukker
mandler *
kakaosmør
kakaomasse
invertsukkersirup
mælkepulver *
hasselnødder *
glukosesirup
smør *
sukker
appelsinskal
vand
citronsaft
emulgator
(sojalecithin)
solbærpuré
vaniljeekstrakt
solbærpulver
rapsolie
lakridspulver
flormelis
sød lakridspulver
knuste kakaobønner
Maldon havsalt
orangeblomstvand
blodappelsinolie
Producent
Summerbird Organic er grundlagt af chokolademageren Mikael Grønlykke. Mikael er søn af Sven og Lene Grønlykke, som igennem 40 år var en betragtelig del af Danmarks gastronomiske udvikling. Familien grundlagde blandt andet Falsled Kro på Sydfyn og Restaurant Kong Hans Kælder i København og bragte det franske køkken og den første Michelin stjerne til Danmark.
I 1986 skabte Mikael Grønlykke i baglokalet på sine forældres mejeri den første marcipansommerfugl - heraf navnet Summerbird. Opskriften var enkel: kompromisløshed, kvalitet, omhu og håndværk. Grundstenene til Summerbird var hermed lagt.
Mikaels vision har siden da været at løfte chokolade op i den gastronomiske sværvægterliga - et sofistikeret produkt med komplekse smagsnuancer.
Økologi er for Summerbird en naturlighed, idet den kontinuerlige søgen efter perfektionisme ikke kun handler om håndværk, men i endnu højere grad også om at finde naturens bedste og reneste råvarer, som kan garantere, at der ikke gås på kompromis med produkternes smag.