Andre spændende produkter
Località Pia n. 23,12050 Rocchetta Belbo
Indtast din e-mail og vi sender dig et link, som du kan bruge til at ændre din adgangskode. Bemærk at linket kun er gældende i 3 timer.
Nulstillingslink er afsendt
Jeg vil gerne være medlem af Klub Løgismose
Jeg accepterer Vilkår og Betingelser for Klub Løgismose Vin & Mad.
Jeg har læst persondatapolitikken og cookiepolitikken
Målrettet markedsføring
Jeg giver tilladelse til, at Løgismose må kontakte mig via e-mail, sms, sociale medier (f.eks. Facebook) og kommunikationsapps (f.eks. Messenger) med tips, tilbud, konkurrencer, kampagner og events, omhandlende produktsortimentet på løgismose.dk, Løgismose i Netto og Løgismose fysiske butikker. Ligeledes giver jeg tilladelse til, at Løgismose må gemme og bruge oplysninger om mig og dele dem internt til at målrette markedsføring til mig. Det gælder mine kontaktoplysninger, alder, købs- og søgeadfærd, interesser og andre oplysninger fra f.eks. hjemmesider og cookies.
Hvis jeg fortryder
Jeg kan altid tilbagekalde mit samtykke på Min Side eller gdpr@lmfood.dk. Hvis jeg tilbagekalder mit samtykke, afmelder jeg samtidig mit medlemskab af Klub Løgismose Vin & Mad, og jeg vil fremover ikke længere modtage information om diverse tilbud, medlemspriser, rabatter og lignende eller have adgang til mine tidligere ordrer.
Fortsæt til betaling. Vælg denne hvis du gerne vil:
Beskrivelse
Ingredienser
Producent
Hos Cascina San Giovanni, som har hjemme i den gastronomiske perle Piemonte, har vi fundet det bedste tørre pasta vi har kunne opstøve. Pasta er nemlig ikke bare pasta; der er verdener til forskel og de bedste varianter, som laves med gode råvarer og efter traditionelle håndværksmetoder, kan løfte spise-oplevelsen betragteligt.
Cascina San Giovannis pasta penne laves med den italienske semolina-mel, som er en durummel, der bidrager med smag og en smule porøsitet til den italienske pasta. Hos Cascina San Giovanni formes de enkelte pasta-penne med en pastamaskine i kobber, som efterlader en pasta med en smule ru overflade, der sørger for at din foretrukne sauce bedre binder til pastaen. Derudover byder denne pasta på et behageligt bid, og en rund smag fra durum.
En pastaklassiker lavet udelukkende på ordentlige råvarer, som vil tage hverdags-spisen (som pasta penne har ry for at være) til ganske nye højder. Kog pastaen al dente og servér med en langtidssimret ragout a la bolognese, prøv den i en klassisk carbonara eller servér den med en stor klat smør, let smørristede salvieblade og læssevis af friskrevet Parmigiano Reggiano.
Kogetid: 12 minutter.
Nettoindhold | 500,0 g |
Varenr.: | 219722 |
Durumhvedemel | |
Vand |
Energi / Kcal | 741 kJ / 174 kcal |
Fedt: | <0,5 g |
Mættede fedtsyrer: | <0,1 g |
Kulhydrater: | 37 g |
Sukker: | 33 g |
Protein: | 1 g |
Salt: | 0,07 g |
Cascina San Giovanni ligger nær Alba i den norditalienske region Piemonte, der er berømt for sine enestående fødevarer og vin. Huset, der fremstiller italienske specialiteter efter oldgamle opskrifter, blev grundlagt af familien Schneider. Familien flyttede oprindeligt fra Schweiz og ind i det 180 år gamle bondehus i Piemontes bjerge, hvor de begyndte at dyrke alverdens grøntsager og urter i de omgivende marker.
Da familiens allerførste høst viste sig at være over al forventning, begyndte Suzanne Schneider at forsyne naboer og venner i landsbyen med overskuddet - de samme mennesker, som jo netop havde videregivet de oldgamle opskrifter til hende.
Der gik ikke længe, før den første delikatesse-forhandler bankede på døren, og salget voksede nu så hurtigt, at hverken Suzannes grøntsagsmarker eller køkken kunne følge med. Produktionen flyttede herefter til større forhold, og de lokale bønder begyndte at levere grøntsager og urter og hjalp derved familien med at udvide produktionen.
I 2013 overtog en anden schweizisk familie, Dominik og Sabine Suter, Cascina San Giovanni, for at videreføre virksomheden i samme ånd.
Råvarerne er således fortsat af den bedste kvalitet og opskrifterne de samme som for 25 år siden, hvor det hele startede.