Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Vintersalat med blå ost i tempura-dej

4 PERSONER

INGREDIENSER

4 Conference pærer
100 g blåskimmelost
1 stk. frisk hjertesalat
1 spsk. hvidvinseddike

 Tempura-dej

120 g hvedemel
14 g bagepulver
18 g Maizena
2 dl øl
½ tsk. salt
1 liter vindruekerneolie (til fritering)

SÅDAN GØR DU:

Lav tempura-dejen ved at blande hvedemel, bagepulver, Maizena og salt sammen med øl. Skær pærerne i kvarte, fjern kernehusene og halver de kvarte på langs. Grill pærestykkerne på en grillpande til de har et gyldent grillmønster.

Varm olien op til ca. 160 grader (det er når olien bruser omkring en tandstikker af træ). Skær osten i passende stykker og dyp dem i tempura-dejen. Friter dem i olien til de er let gyldne og lad dem herefter dryppe af på lidt køkkenrulle.

Skyl hjertesalaten grundigt og slyng den tør. Mariner salaten og pærerne i lidt vinaigrette, salt og peber og anret den sammen med den lune ost.