1/1/1970 |
Vintermysli
med tørret frugt og nødder
Ingredienser
- 100 g honning
- ½ dl vindruekerneolie
- 350 g havregryn
- 50 g hørfrø
- 50 g kokosflager
- 100 g græskarkerner
- 50 g hasselnødder
- 50 g pinjekerner
- 50 g tørrede tranebær
- 100 g sultana rosiner eller jumbo rosiner
- 100 g tørrede abrikoser , skåret i grove tern
Sådan gør du
Step 1.
Varm honning og vindruekerneolie i en stor gryde, pas på, at massen ikke begynder at koge. Vend gryn, frø, kerner og nødder i. Fordel blandingen i en bradepande og lad den bage gylden i ovnen ved 160 grader i ca. 15 minutter. Vend lidt rundt i blandingen med jævne mellemrum.
Step 2.
Tag bradepanden ud af ovnen, når det hele er let ristet, og vend derefter frugterne i. Afkøl myslien og hæld den på glas.
Andre forslag
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...