• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Varm chokolade med flødeskum

God chokolade, lidt kanel og vaniljesukker danner grundlag for en cremet og sød og varm chokolade!

 

 

INGREDIENSER

4 dl Løgismose sødmælk
50 g Valrhona-chokolade, 70%
En knivspids kanel
Vaniljesukker eller rørsukker, efter smag
Løgismose piskefløde, til flødeskum

Varm Chokolade

Sådan laver du varm chokolade med flødeskum

Varm mælk, chokolade og kanel op ved lav varme, til chokoladen er smeltet.

Pisk i mælken med jævne mellemrum, så hverken mælk eller chokolade brænder på.

Servér den varme chokolade med flødeskum og revet chokolade på toppen.

Gateau Michaud

Chokoladedessert, der kalder mundvandet frem.

Få opskriften