1/1/1970 |
Tzatziki
Løgismoses økologiske græskinspirerede yoghurt er syrnet med en traditionel græsk yoghurtkultur, der med sin syre og flødens fedme giver yoghurten en god smagsmæssig balance og en cremet konsistens, som gør yoghurten perfekt at bruge i en klassisk tzatziki. Vi spiser tzatzikien i lune pitabrød med grillet grønt og deller af Løgismose plantefars.
Ingredienser
- 1 stk agurk
- 2 dl græsk yoghurt , 10%
- 2 fed hvidløg
- 1 stk citron
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Agurken rives og drysses med salt og ligges til at dræne i et dørslag i 10-15 minutter.
Step 2.
I en skål røres yoghurt, knust hvidløg, revet citronskal og peber godt sammen. Pres det sidste vand ud af agurkerne og rør det op i dressingen.
Step 3.
Smag efter om der mangler salt.
Andre forslag
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Perlebygsalat med æbler, jordskokker, grønkål og hasselnødder
Med de rette komponenter kan en salat sagtens være både velsmagende og mættende. En god bas...
Sauce til and og flæskesteg
Efterårssalat af ristet grønkål med græskar, gedeost og brombær
På denne tid af året, hvor naturen folder sig ud i smukke farver, inviterer vi dig til at smage p...