• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Tzatziki

Løgismoses økologiske græskinspirerede yoghurt er syrnet med en traditionel græsk yoghurt­kultur, der med sin syre og flødens fedme giver yoghurten en god smagsmæssig balance og en cremet konsistens, som gør yoghurten perfekt at bruge i en klassisk tzatziki. Vi spiser tzatzikien i lune pitabrød med grillet grønt og deller af Løgismose plantefars.

 

4 Personer

INGREDIENSER

1 agurk 
2 dl græsk yoghurt, 10% 
2 fed hvidløg 
1 citron 
Salt og peber

Tzatziki med god olivenolie, græsk yoghurt og et brød ved siden af

SÅDAN LAVER DU TZATZIKI

Agurken rives og drysses med salt og ligges til at dræne i et dørslag i 10-15 minutter. I en skål røres yoghurt, knust hvidløg, revet citronskal og peber godt sammen. Pres det sidste vand ud af agurkerne og rør det op i dressingen. Smag efter om der mangler salt.