1/1/1970 |
Tzatziki
Løgismoses økologiske græskinspirerede yoghurt er syrnet med en traditionel græsk yoghurtkultur, der med sin syre og flødens fedme giver yoghurten en god smagsmæssig balance og en cremet konsistens, som gør yoghurten perfekt at bruge i en klassisk tzatziki. Vi spiser tzatzikien i lune pitabrød med grillet grønt og deller af Løgismose plantefars.
Ingredienser
- 1 stk agurk
- 2 dl græsk yoghurt , 10%
- 2 fed hvidløg
- 1 stk citron
- Salt og friskkværnet peber
Sådan gør du
Step 1.
Agurken rives og drysses med salt og ligges til at dræne i et dørslag i 10-15 minutter.
Step 2.
I en skål røres yoghurt, knust hvidløg, revet citronskal og peber godt sammen. Pres det sidste vand ud af agurkerne og rør det op i dressingen.
Step 3.
Smag efter om der mangler salt.
Andre forslag
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.