• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

TUNMOUSSE MED KAPERS

INGREDIENSER

2 ds tun i olie
1 skalotteløg
1 usprøjtet citron, saft og skal
100 g crème fraiche 38%
2 spsk. mayonnaise
3 spsk. finthakket dild
3 spsk. hakket kapers
5 blade husblas
2 ½ dl. piskefløde
salt og peber

Sådan laver du tunmousse med kapers 

 

Hak løget fint, riv citronskal fint og pres saften. Hak derudover kapers og dild.
Hæld olien fra tunen og findel den i en skål. Bland tunen med hakkede løg, citron, dild, kapers og mayonnaise og smag til med salt og peber.

Udblød husblassen i koldt vand og smelt den over svag varme sammen med crème fraichen. Rør herefter massen forsigtigt i tunblandingen. Pisk fløden stiv, og vend den forsigtigt i.

Kom tunmoussen i en form og lad den sætte sig på køl i nogle timer eller til dagen efter.

Servér med godt brød og både af citron.