• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Torskerogn med æggecrumble, hollandaise og Piment d’Espelette

Forret eller let frokost til 4 personer

INGREDIENSER

1 stk torskerognsbukser á ca.700-800 g
100 g salat gerne frisée eller rød mizuna
2 hårdkogte æg
Piment d'Espelette
Eddike
Krydderier (laurbærblade, fennikelfrø, korianderfrø,
peberkorn)
Salt og peber
Skalotteløg

HOLLANDAISE
250 g smør
3 æggeblommer
0,5 citron (saften derfra) 1 spsk skefond
1 smule salt
1 smule hvid peber

Sådan tilbereder du torskerogn med æggecrumble og hollandaise

HOLLANDAISE
Klar smørret. Det gøres ved at smelte det langsomt og derpå skumme vallen af på toppen, inden det hældes forsigtigt over i en anden gryde, uden at bundfaldet kommer med.

Pisk æggeblommerne sammen med fiskefond over et vandbad til massen bliver lys og skummende, og tilsæt det klarede smør, først ganske lidt ad gangen, mens der piskes, siden i en rolig strøm. Smag til med citronsaft, salt og hvid peber.

Anret den kogte torskerogn i 2 cm tykke skiver på salaten og riv de hårdkogte æggeblommer udover. Pynt med skefulde af hollandaisen og afslut med Piment d’Espelette, skalotteløg i tynde skiver og friske urter.