• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Toast med snegle og kantareller

Snegle er ikke en råvare, vi bliver præsenteret for særlig ofte herhjemme, men det er en skam, for snegle er en lille delikatesse. Smagen er mild og præget af umami og gør sig godt sammen med eksempelvis hvidløg og persille. Vores kok serverer sneglene stegt med svampe, hvidløg, tomat og persille på et stykke grillet brød – så er der ikke et øje tørt. 

4 Personer

INGREDIENSER 
48 snegle (fra dåse) 
500 g kantareller, rensede 
1 lille bundt persille, grofthakket 
4 fed hvidløg, snittet 
2 store tomater (skåret i store stykker og uden kerner) 
50 g smør 
Lidt vindruekerneolie 
4 gode skiver brød, ristet eller grillet 

Sådan laver du toast med snegle og kantareller

Skyld sneglene godt igennem under den kolde hane, gerne i 5-10 minutter.

Rist imens kantarellerne på en pande i olien, tilsæt hvidløget og vend det sammen med svampene.

Tilsæt smør. Når det er smeltet, tilsættes snegle og tomat, vend persillen i og smag til med salt og peber.

Anret på brødet og servér med det samme.