Studentermad
40 resultater
Bocuse kokkens gourmethotdog
Sådan skal du servere en sommerhotdog i følge Bocus...
Hjemmebagte kræmmerhuse med vaniljecreme & jordbær
De sprøde, søde og små kræmmerhuse er måske en lidt old school dessert, men ikke desto mind...
Sommerlig gindrink med mangosirup & æblemost
Aperitivo kommer af det latin...
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Forårsbao
Baobun er en asiatisk dampet bolle, blød og luftig – her fyldt med danske fjordrejer...
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Gin & tonic med rosmarin og grønne oliven
Af og til må det gerne være s...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...
Det ultimative hvidløgsbrød
Burrata med soltørrede tomater
Fetasalat med grillet grønt
Koldskålsmousse
Kartoffelsalat med hvide asparges
Asparges i tempura med citronmayonnaise
Til stor glæde er de første grønne asparges la...
Grillede grønne asparges med morkler à la crème
Rabarber-crumble med vaniljemættet crème anglaise
Tynde torskeskiver i sauce marinière
Brasiliansk culotte med fladbrød og chimichurri
Grillede andelår med artiskokker og sprøde grillede salater
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic eller velkomstboblerne.
D...
Spidskål med creme fraiche og estragon
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...
Asparges med fast ost
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...
Burrata med ærter og sødskærm
Grillmad kan være så meget mere end bøffer og pølser – ja faktisk kan det sagtens lade sig gøre a...
Stenbiderrogn på kartoffelblinis med creme fraiche og karse
Stenbiderrogn er om noget en forårsbebuder; dog er sæsonen for stenbiderrogn med tiden startet ti...
Lobster rolls
Er man velbevandret i den (til tider tvivlsomme) amerikanske gastronomi, er man højest sandsynlig...