Receptionsmad
22 resultater
Friterede hyldeblomster
I juni springer hyldebusken ud med fine, hvide skærmblomster og giver tegn til, at det igen...
Taco Placero – tacos med squash, avocado, feta og sprøde svær
Taco Placero serveres originalt med syltede kaktus...
Takoyaki – japanske æbleskiver med blæksprutte
Alle kender vi julens æbleskiver med sukker og mar...
Taco al Pastor
Tacoen over dem alle, elsket af mange og bestående...
Banh Mi – vietnamesisk sandwich med franske rødder
Måske du har stødt på Bánh Mì på storbyens pulserende madmarkeder – eller måske du endda ha...
Taco Gobernador
Taco Gobernador har sine rødder ved Stillehavskyst...
Gilda
Gilda en bundtraditionel baskisk pinxto, som består af syltet chili, en oliven og en ansjos – nem...
Luksus chili cheese tops med græsk yoghurt
De smager meget bedre end dem, du kan købe for penge hos den gyldne måge.
Rogn med sprødt
Stenbiderrogn – en klassisk og festlig delikatesse, som hører sæsonen til.
De sprøde risch...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Burrata med soltørrede tomater
Asparges i tempura med citronmayonnaise
Til stor glæde er de første grønne asparges la...
Tre varme østersserveringer - Pocherede, gratinerede og friterede østers
Tatar med svampemayonnaise og syltede svampe
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic eller velkomstboblerne.
D...
Sprøde polenta-fritter med pepperoni og parmesan
Dampede kammuslinger med vietnamesiske nuancer
Salte vafler med parmaskinke og italiensk tapenade
Croquetas de jamon og padrón-peber
Gratinerede østers
Lobster rolls
Er man velbevandret i den (til tider tvivlsomme) amerikanske gastronomi, er man højest sandsynlig...