Tatar med vagtel-spejlæg
og frisk trøffel, hvis humør og pengepung tillader det
INGREDIENSER TIL 4 PERSONER
600 g afpudset okseinderlår skrabet eller skåret i fine tern
1⁄2 dl god olivenolie
Salt og friskkværnet peber
4 vagtelæg
Smør til stegning
Frisk trøffel

SÅDAN LAVER DU TATAR
Læg inderlåret i fryseren i ca. 1 time og skrab derefter tynde flager af kødet med en skarp kniv. Alternativt kan kødet hakkes på det fineste blad i kødhakkeren. Rør kødet med olivenolie inden servering og smag til med salt og peber. Kom smør på en varm pande, lad det bruse af og steg hurtigt 4 spejlæg af vagtelæggene, blommen må gerne være cremet ved servering. Servér din tatar med et spejlæg på toppen og friskhøvlet trøffel i den mængde din revisor tillader.
Ønsker du at servere lidt tilbehør til din tatar kan vi anbefale sprøde kartoffelchips med trøffel og en let salat af frisee-salat, vendt i en klassisk vinaigrette.