Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

Tarte Flambée med grillede nye løg og varmrøget bacon

INGREDIENSER

DEJ 
15 g gær 
½ l lunkent vand 
500 g hvedemel 
200 g fin durumhvede 
1 spsk salt 
2 spsk olivenolie

FYLD
250 g skyr eller fromage blanc 
100 g cremefraiche 38 % 
2 spsk olivenolie 
½ tsk revet muskatnød 
1 æg 
1 æggeblomme 
8 nye løg, gerne blandede sorter på størrelse med en bordtennisbold 
250 g varmrøget bacon i tynde skiver 
Bladene af 4 timiankviste 
Bladene af 4 rosmarinkviste 
Salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:

DEJ: Opløs gæren i det lunkne vand og kom alle ingredienser i røreskålen og kør hurtigt dejen sammen, til den er glat og smidig. Lad den herefter hæve på køkkenbordet i ca. 1 time. Hvis du har god tid, bliver den bedre af at stå natten over på køl.

FYLD: Vend skyr og cremefraiche sammen, tilsæt olivenolien og smag til med muskat, salt og peber. Pisk æggene sammen og vend dem i skyrcremen. Del løgene fra top til bund og lad dem få et flot grillmønster på grillen eller på grillpanden, hvorefter de deles i lameller. Varm ovnen eller grillen op til 220 grader sammen med pizzastenen. Rul dejen tyndt ud i den størrelse, som du ønsker. Du kan vælge at lave mange små tartes og eventuelt bruge dem som snacks, eller du kan lave dem i portionsstørrelser eller lave et par helt store. Smør herefter skyrcremen på bunden og kom de grillede løg, bacon og krydderurterne på toppen. Bag tarterne, til bunden er sprød og gylden i ca. 10-15 minutter. Bagetiden er svær at angive, da den afhænger af den størrelse, du vælger.

ITALIENSKE PERLER

FIND VINE, DER PASSER TIL

KØB VINENE