1/1/1970 |
Syltede hvide asparges
Skønt tilbehør til vildt-serveringer, fjerkræ og fisk
Ingredienser
- Syltede hvide asparges
- 8 stk hvide asparges
- ½ liter vand
- ½ liter eddike
- 150 g sukker
- 10 stk hele sorte peberkorn
- 1 stk laurbærblad
- 1 tsk fint salt
Sådan gør du
Sådan gør du
Skræl de hvide asparges og knæk enden af.
Salt aspargesene i ca. 1 time før de kommes i et sylteglas.
Lav en eddikelage af vand, eddike, sukker, peberkorn og laurbærblad og hæld den over aspargesene mens den stadig er varm.
Forsegl sylteglasset og lad dem køle af på køkkenbordet.
Tip
Opbevar dem for en sikkerheds skyld på køl. De holder 4-6 måneder.
Andre forslag
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.