26/2/2018 | Løgismose i Netto
Surdej - sådan gør du
Ingredienser
- Ingrediensgruppe 1
- 675 g Løgismose Rugmel
- 400 g vand
- 100 g æblejuice
- 10 g gær
- Ingrediensgruppe 2
- 100 g Løgismose Rugmel
- 100 g vand
Sådan gør du
Step 1.
Bland alle ingredienser til ingrediensgruppe 1 og lad det stå natten over ved stuetemperatur.
Step 2.
Tilsæt halvdelen af ingredienserne fra ingrediensgruppe 2 og sæt det 2 dage i køleskabet. Gentag processen en gang mere.
Step 3.
Du kan nu bruge surdejen eller gemme den i køleskabet.
Step 4.
Tilføj en omgang af ingredienserne fra step 2 ca. hver anden dag.Husk at lade 50 g surdej blive tilbage, når du bager med surdejen, så du altid har den til næste gang.
Andre forslag
Pebernødder
Fyld kagedåsen med hjemmebagte pebernødder.
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Kernerugbrød uden surdej
Vores opskrift på rugbrød uden surdej er med Løgismose økologiske rugmel og -kerner samt Løgismose k...
Karamelliseret løgtærte med munster
Den klassiske Tarte Tatin er muligvis en af vores favoritdesserter, fordi den karamelliserer så fryd...
Brombærtærte med frangipane
På fransk tarte frangipane aux mûres. Med andre ord brombærtærte med sprød crust, marcipanbund (f...
Quatre-quarts aux pruneaux
Har du besøgt den franske nordkyst, nærmere bestemt Bretagne, har du formentlig smagt på denne simpl...
Panforte - Kagen til hele julemåneden
Panforte betyder ”stærkt brød” på italiensk, og navnet gør da også kagen en bjørnetjeneste, da både ...