• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Stikkelsbærkompot

Prøv konditorens syrlige kompot af stikkelsbær til gedeostene og nyd samspillet mellem ostens fedmefulde konsistens og smag og kompottens friske syre.  

INGREDIENSER 

250 g stikkelsbær 
60 g sukker 
Vand 

Sådan laver du stikkelsbærkompot

Stikkelsbær puttes i en kasserolle og vand tilsættes til det dækker bunden af kasserollen.
Koges under låg ved svag varme til stikkelsbærrene er bløde. Hold øje med farven, den skal forblive grøn.
Blend bærrene og tilsæt sukkeret.

Hæld kompotten på skoldede glas, som opbevares i køleskabet.  

Servér kompotten til franske oste

Læs om franske ostetyper og om hvilke vine, der passer til og dæk et overdådigt ostebord.

Læs mere om ostene