• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Stenbiderrogn med smørristet rugbrød, karse og fuldfed creme fraiche

INGREDIENSER

4 skiver rugbrød, i en fornuftig tykkelse 

300 g renset stenbiderrogn 

100 g creme fraiche 38% 

1 bk karse 

Ringe af skalotteløg  

Salt og peber 

Smør 

Sådan tilbereder du stenbiderrogn og smørristet rugbrød

Varm en grillpande godt op. Smør rugbrødsskiverne med et tykt lag smør. Rist rugbrødet på den varme pande – det må godt blive en smule brændt. Regn med ca. 2 minutter på hver side. Tag skiverne af varmen og læg til side.   

Klip karsen fint. Skræl skalotteløg og skær i tynde skiver, eventuelt på et mandolinjern.  

Kom stenbiderrogn op i en skål og rør salt i lidt ad gangen, indtil du er tilfreds med saltmængden. 

Anret skiverne af rugbrød på en tallerken, og put stenbiderrogn ovenpå. Top med karse og skalotteløg og en gavmild klat creme fraiche.