• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

STEGTE KRYDDERSILD MED ÆBLE OG TOMAT

INGREDIENSER

1 kg sildefileter
100 g rugmel
1⁄2 spsk smør
1⁄2 spsk vindruekerneolie
1 spsk tomatpuré
10 dråber tabasco
1 dl vindruekerneolie
1 dl vand
5 dl blendede flåede tomater
1 dl æbleeddike
1 dl sukker
2 spsk karry
1 spsk sennepskorn
1 belle de boskoop-æble
salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:

Krydr sildefileterne med salt og peber og vend dem i rugmel. Steg dem sprøde og gyldne på en pande i lidt smør og vindruekerneolie. Dryp fisken af på køkkenrulle og læg sildefileterne i en bradepande eller en dyb beholder.

Kog de resterende ingredienser, undtaget æblet, og afkøl massen, inden den hældes over sildene. Lad fileterne trække i ca. 3 døgn på køl.

Inden servering skæres æblet i tynde skiver, uden kernehus og anrettes sammen med sildene.

Mørke maltsild

Karrysild