• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Sprødstegt surdejsbrød  med hvidskimmelost og pære

Sprødt, smørstegt brød og stifter af faste, danske Clara Frijs- pærer giver det perfekte modspil, som den bløde, skimlede og fyldige råmælksbrie kræver. Nyd brødserveringen til frokost på en smuk efterårsdag eller som middagsmad serveret med fransk salat og dertil et glas mousserende og pirrende Pet Nath.

Opskrift til 2 personer

INGREDIENSER

  • 4 skiver daggammelt surdejsbrød
  • Olie eller smør til stegning af brød
  • Lagret Brie de Meaux eller anden hvidskimmelost
  • ½ pære, fast og frisk, gerne Clara Frijs
  • En lille håndfuld pekannødder, brækket over på midten

SÅDAN GØR DU 

Tag osten ud af køleskabet en times tid før servering, så den tempereres. Skær brødet i skiver og steg dem gyldne i smør eller olie, gerne med rosmarinkvist i fedtstoffet. Tag brødet af, når det er gyldent og læg på køkkenrulle. Skær osten i skiver og læg på det stadig lune brød. Skær pæren i stifter og anret på osten sammen med de halverede pekannødder. Dryp med valnøddeolie, hvis du har.