9/9/2019
Sprøde lakse-svær
Ingredienser
- 1 hel lakseside skindet herfra
Sådan gør du
Step 1.
Skær skindet ud i passende strimler af ca. 0,5-1 cm.
Step 2.
Bag skindet i ovnen ved 80-100 grader i 5-6 minutter
Step 3.
Steg dem på panden i olien ved høj varme – de skal have få sekunder
Step 4.
Læg dem på fedtsugende papir og drys evt med salt-køl af
Step 5.
Servér med ristet brød, og eventuelt hjemmerørt mayonnaise
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...
Grillet aspargessalat med oliven og rygeostcreme
Denne opskrift er den perfekte forårs- og sommerfo...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...