9/9/2019
Sprøde lakse-svær
Ingredienser
- 1 hel lakseside skindet herfra
Sådan gør du
Step 1.
Skær skindet ud i passende strimler af ca. 0,5-1 cm.
Step 2.
Bag skindet i ovnen ved 80-100 grader i 5-6 minutter
Step 3.
Steg dem på panden i olien ved høj varme – de skal have få sekunder
Step 4.
Læg dem på fedtsugende papir og drys evt med salt-køl af
Step 5.
Servér med ristet brød, og eventuelt hjemmerørt mayonnaise
Andre forslag
Tomatsalat med grillede nektariner og sardiner
En smuk sommersalat, der altid hitter – til både aperitiffen og grillmaden.
Sommerens grillmarinader
Maden til sommerens fejringer og runde fødselsdage med mange mennesker i alle aldersgrupper behøv...
Avocadocarpaccio
Vegetarisk carpaccio og skønt tilbehør til grillet k...
Bruschetta
Italiensk appetizer eller frisk og mættende tilbehø...
Klassisk rejemad med grillet citron-mayo
En delikat lille forret eller god frokost.
Rejemadden er både visuelt stimulerende med sin...
Salade chèvre chaud
Gratineret gedeost og honning på ristet brød på en bund af sprøde salater vendt med fransk vinaig...
Oeufs Mimosa
Påsketid er æggets højtid. Vi puster, skjuler, triller og maler på æg, og hvorfor ikke også lege ...
Salat med mormordressing på rygeost
Less is more – sådan lyder en kliché med godt hold...