• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Spaghetti carbonara

Pasta carbonara er en italiensk klassiker, som menes at have sin oprindelse i Rom fra midten af det 20. århundrede. Det er en lynhurtig, men ikke desto mindre, vanvittigt velsmagende pastaret. Sørg derfor for, at dine gæster sidder klar ved bordet, når du går i gang, retten skal nemlig spises med det samme den kommer af panden. 

INGREDIENSER 

500 g spaghetti 
300 g pancetta, bacon eller guanciale  
1 skalotteløg, fint hakket 
4 hele æg 
2 æggeblommer 
150 gram parmesan eller pecorino, fint revet 
Salt og peber

   Læg råvarerne i kurven på Nordre Toldbod - Spar 20 % på Parmigiano Reggiano i hele marts 

SÅDAN LAVER DU SPAGHETTI CARBONARA

Kog pastaen i saltet vand. Imens den koger skæres det valgte kødstykke i små tern, det ristes sprødt på en pande, tilsæt løg og skru ned for varmen.
Pisk æggene og vend dem sammen med rigeligt peber og osten.
Pastaen drænes i et dørslag, sluk for panden og kom pastaen på panden. Vend det godt sammen og tilsæt æggemassen, så snart det hele er vendt sammen hældes 
carbonaraen på et fad og serveres, med friskrevet ost på toppen. 

Flere retter med pasta

Ravioli