30/6/2019 | Magasin 6 2019
Rødgrød med fløde
Den danske sommer er sprængfyldt med søde, friske bær. Rødgrød med fløde er en sand, dansk sommerklassiker. Fløden fremhæver smagen i bærrene, men synes du, at fløde bliver for meget, så spis rødgrød med mælk i stedet.
Ingredienser
- 250 g jordbær
- 250 g hindbær
- 250 g blåbær
- 250 g kirsebær
- Evt 1 spsk maizena majsstivelse opløst i lidt vand
Sådan gør du
Step 1.
Kog bærrene op i en kasserolle og lad dem koge i minimum 30 minutter til frugten er mør, og konsistensen er som en grød.
Step 2.
Tilsæt evt. Maizena majsstivelse, hvis du ønsker en tykkere grød.
Step 3.
Lad grøden køle af og sérver med mælk, fløde eller flødeskum.
Andre forslag
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...