Product added to basket

  • 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (inkl. moms: 0,00) 0,00

SMÅ GRILLEDE PORRER med østers-vinaigrette

FORRET TIL 4 PERSONER

INGREDIENSER

PORRER
20 miniporrer eller forårsløg
1 tsk smør
0,2 dl sherryvineddike
1 tsk salt

VINAIGRETTE
12 østers
1 skalotteløg
1⁄2 dl olivenolie
saft af
1⁄2 citron
2 spsk hakket persille

SÅDAN GØR DU:

Åbn østersene og hak dem groft, pas på, at der ikke er skaller i og vend dem med finthakket skalotteløg, olie, citron og persille.

Kog porrerne i vand med lidt smør og salt. Vandet skal blot lige dække. Tag porrerne op og dup dem tørre med køkkenrulle. Grill dem derefter på en tør grillpande, til de får et flot mønster, hæld eddiken over porrerne og giv dem ca. 30 sekunder mere.

Læg de grillede porrer på et fad eller tallerken og hæld østers-vinaigretten over.