28/2/2024 |
Saltmandler
Hjemmelavede saltmandler smager mange gange bedre end de, der kan købes for penge. Og så er det endda ikke så svært.
Ingredienser
- 200 g mandler gerne Marcona eller Valencia
- 2 dl vand
- 1 tsk groft salt
- Evt. krydderi efter ønske og smag
Sådan gør du
Step 1
Tænd ovnen på 150 °C varmluft.
Step 2
Hæld alle ingredienserne i en gryde og bring vandet i kog. Lad vandet koge helt væk og læg mandlerne i et ildfast fad, drys eventuelt med krydderi, hvis du ønsker det.
Step 3
Stil pladen i ovnen og bag mandlerne i ca. 30 minutter. Vend rundt i mandlerne undervejs.
Step 4
Tag mandlerne ud af ovnen og lad dem køle af.
Andre forslag
Boblende østers
En mundfuld af havets guld og brusende bobler – mere ...
Østers med gazpacho
Gazpacho er en kold grøntsagssuppe, der stammer fr...
Sommergrønt med rygeost og dukkah
Et frisk supplement til sommerfrokosten eller aper...
Mælkemarmelade med havsalt
Dulche de leche eller mælkemarmelade – om du vælger den latinamerikanske eller danske betegnelse ...