• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Salat med figner og blå ost

Den salte, aromatiske blå ost, fignernes sødme og valnøddernes bitre modvægt giver et helt særligt modspil til Alsace-områdets spektakulære aromatiske vine. Nyd den klassiske kombination som frokost-salat, forret eller som et let aftenmåltid.

4 Personer

Gæstekok, Thomas Rode

INGREDIENSER

Blandet salat; f.eks. rucola, endivie, feldsalat, hjertesalat
100 g god blå ost, f.eks. Bleu d'Auvergne
4 friske figner
50 g valnødder
Pæreeddike
Valnøddeolie

Sådan laver du salat med figner og blå ost

Bland salaterne og marinér dem i valnøddeolie og pæreeddike samt salt og peber. Skær fignerne i kvarte.

Anret salaten i en skål med valnødder og figner og vend salaten godt rundt. Bræk den blå ost i stykker udover.

Servér med godt surdejsbrød eller ristet rugbrød.