• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Salade chevre chaud

Den klassiske franske salat, hvis navn helt enkelt kan oversættes til salat med varm gedeost, er nok en fransk bistroklassiker, men Christian Dautels sprøde hvidvine på Weissburgunder viser, at der kan serveres andet end Sauvignon Blanc fra Loire-dalen til.

Opskrift til 4 personer

Ingredienser

2 små gederuller, af hver rulles skæres 12 skiver
8 skiver flute eller surdejsbaguette
Ca. 20-25 valnøddekerner, ristes ved 140 °C i 35 min 2 små romainesalat
1 bakke feldsalat
1 lille rødløg, pillet og finthakket
Valnøddeolie
Citronsaft
Balsamico
Salt og friskkværnet peber

 

 

 

Så gør du

Steg brødskiverne gyldne i olivenolie, eventuelt med en kvist rosmarin. Lad dem køle let af og belæg hver crouton med 3 skiver gedeost, taglagt. Drys finthakket rødløg på og dryp

med olivenolie. Gratinér osten under grill i ovnen til osten er gylden.

Skyl, slyng og marinér salaterne med olivenolie, balsamico, citronsaft samt salt og friskkværnet peber.

Anret salaten på fire kolde tallerkener, herpå croutoner med gedeost og ristede valnødder.