Salade chevre chaud
Prøv opskriften på bistroklassikeren Salade chevre chaud. Den klassiske franske salat, hvis navn helt enkelt kan oversættes til salat med varm gedeost, er et fantastisk eksempel på hvor godt gedeost og Sauvignon Blanc komplimenterer hinanden.
Opskrift til 4 personer
Ingredienser
2 små gederuller, af hver rulles skæres 12 skiver
8 skiver flute eller surdejsbaguette
Ca. 20-25 valnøddekerner, ristes ved 140 °C i 35 min 2 små romainesalat
1 bakke feldsalat
1 lille rødløg, pillet og finthakket
Valnøddeolie
Citronsaft
Balsamico
Salt og friskkværnet peber

Så gør du
Steg brødskiverne gyldne i olivenolie, eventuelt med en kvist rosmarin. Lad dem køle let af og belæg hver crouton med 3 skiver gedeost, taglagt. Drys finthakket rødløg på og dryp
med olivenolie. Gratinér osten under grill i ovnen til osten er gylden.
Skyl, slyng og marinér salaterne med olivenolie, balsamico, citronsaft samt salt og friskkværnet peber.
Anret salaten på fire kolde tallerkener, herpå croutoner med gedeost og ristede valnødder.

SE HELE UDVALGET AF SAUVIGNON BLANC-VINE
Gå på opdagelse i vores store sortiment af vine på Sauvignon Blanc-druen.