31/8/2020 | Magasin 5 2020
Saftige kyllingevinger med sprød salat
Kyllingevinger er meget mere end klæbrige hotwings – køb den bedste kvalitet du kan komme i nærheden af, og du behøver ikke andet end en let marinade, en varm grill og en sprød salat, før smagsløgene danser af glæde!
Ingredienser
- 4 kyllingevinger pr. person, f.eks. fra Løgismose Kyllingen
- Salt og peber
- Chiliflager
- 1 økologisk citron , saft og skal heraf til salatdressing
- Frisk rosmarin
- Frisk timian
- Frisk oregano
- Olivenolie , nok til både kyllingevinger og salat
- Romainesalat
- Hjertesalat
- Parmesanost , lagret
- Balsamico
Sådan gør du
Step 1.
Krydr kyllingevinger med salt, peber, chiliflager, friskrevet skal af 1 økologisk citron, friske krydderurter og olivenolie.
Step 2.
Steg kyllingevingerne 1 time i ovnen ved 125 °C. Grill kyllingevingerne til de er gyldne og sprøde lige inden servering.
Step 3.
Marinér salatbladene med olivenolie, citronsaft, balsamico og salt og friskkværnet peber. Høvl parmesanflager henover.
Tip
Køber du bryst med vinge fra Løgismose Kyllingen, i Netto, kan du skære vingen fra brystet og bruge den i opskriften her. Brystet kan du bruge i en af vores andre opskrifter med kylling.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed? Trods at kyllingevi...
Lammebrisler med ærtepuré og ristede kantareller
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...