Rødløgskompot

OPSKRIFT TIL ET STORT GLAS

Løgkompot bidrager med dybde, sødme og umami til alskens retter eller i al sin enkelhed til ost. 

 

INGREDIENSER 

300 g Løgismose balsamicoeddike

450 g brun farin 

6 store rødløg 

3 kviste timian 

SÅDAN GØR DU

  1. Pil og skær løg i skiver. 
  2. Kog eddike og farin sammen, tilsæt skiveskårne løg og timian og lad kompotten simre i ca. 30 minutter under låg, til løgene er helt møre.
  3. Hæld kompotten på et skoldet sylte- eller henkogningsglas. Kompotten holder sig fint på køl i et par uger.

De bedste oste

Hos Løgismose på Nordre Toldbod og i Mejeriudsalget på Fyn har man alle dage kunnet finde et stort udvalg af franske, italienske og danske oste. Ligeledes findes danske håndværksoste på hylderne i Netto.

Læs mere