Rødkål

TILBEHØR TIL 4 PERSONER

INGREDIENSER

• 1 rødkål, fintsnittet

• 1,5 dl hindbæreddike

• 1 dl portvin

• 150 g sukker

• 2 kanel stænger

• 2 stk. stjerneanis

• 1 citron, skal og saft

• 1 appelsin, skal og saft

• 1 dl andefedt fra stegen 

• Salt

SÅDAN GØR DU: 

1. Kog rødkålen i ca. 5 minutter, det skal stadig have bid.

2. Hæld den i et dørslag og lad den dryppe af i 15-20 minutter. Dup evt. efter med køkkenrulle, så rødkålen er tør.

3. Kog resten af ingredienserne, den skal være meget tyktflydende, men pas på den ikke brænder.

4. Tilsæt rødkålen og vend det godt rundt og smag til med salt.

OPSKRIFT PÅ DEN PERFEKTE ANDESTEG

Opskrift på andesauce

BESTIL KOKKENS JULEMENU TIL AFHENTNING PÅ NORDRE TOLDBOD

Lad kokken lave julemiddagen. Vores kokke tager gerne køkkentjansen, så du kan lave alt andet end mad 24. december.

Læs mere og bestil her

GÅ PÅ OPDAGELSE I VORES STORE JULEUNIVERS

Find alle opskrifterne på julens favoritter, vinen til, og få kokkens gode råd til julemiddagen. Du finder også inspiration til gaver og får muligheden for at vinde fede præmier i vores store julekalender.

Bliv inspireret her