• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Rødkål

4 PERSONER

INGREDIENSER

14 rødkålshoved
1 spsk vindruekerneolie
2 spsk balsamico
1 æble, gerne belle de
boskoop
1 håndfuld svesker uden
sten, gerne fra Agen
1 stang kanel
1 stjerneanis
1⁄2 tsk stødt nellike
2 spsk honning
salt og friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU:

Snit rødkålen, svits den i vindruekerneolien og krydr med salt og peber. Tilsæt balsamico og lad den koge helt væk. Skræl æblet, fjern kernehus, og skær det i grove tern, som tilsættes kålen sammen med grofthakkede svesker, kanel, stjerneanis, stødt nellike og honning.

Lad kålen koge under låg ved svag varme, i ca. 1-11⁄2 time, til den er mør. Rør i gryden et par gange undervejs. Fjern evt. kanelstang og anis inden servering.