• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Ribeye

Grillet ribeye med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter. 

2 PERSONER

INGREDIENSER
1 pakke Løgismose Økologisk Ribeye

MAJS
2 små majskolber,
Lidt tørret chili
2 spsk Teriyaki
Forskellige urter (koriander, thaibasilikum osv.)
Salt
Peber

Sådan tilbereder du ribeye med glaseret majs

MAJS: I en gryde koges majs i ca. 10 minutter i letsaltet vand, lad skrællen sidde på.
De nu kogte majs pilles således, at skrællen stadig sidder på kolben.
På en varm grill eller pande steges selve den gule del af majsen hårdt op.
Efterfølgende glaseres de op i Teriyaki-sauce til majsene er let klistret. De glaseret majs drysses nu med chili, salt og peber og urter.
Man kan ved fordel skære majsen ud i mindre stykker.

KØD: Kødet grilles eller steges som anvist på pakken.

ANRETNING: Det grillede kød skæres i ønsket skiver og anrettes sammen med de glaseret majs.
Serveres med en god salat eller nye kartofler.

Flere opskrifter med ribeye

Grillet ribeye

Med BBQ-sauce og syltede løg

Ribeye steak

Med glaseret rødbede og ristede morkler