Ribeye
Grillet ribeye med grillet majs glaseret i Teriyaki med chili og aromatiske urter.
2 PERSONER
INGREDIENSER
1 pakke Løgismose Økologisk Ribeye
MAJS
2 små majskolber,
Lidt tørret chili
2 spsk Teriyaki
Forskellige urter (koriander, thaibasilikum osv.)
Salt
Peber

Sådan tilbereder du ribeye med glaseret majs
MAJS: I en gryde koges majs i ca. 10 minutter i letsaltet vand, lad skrællen sidde på.
De nu kogte majs pilles således, at skrællen stadig sidder på kolben.
På en varm grill eller pande steges selve den gule del af majsen hårdt op.
Efterfølgende glaseres de op i Teriyaki-sauce til majsene er let klistret. De glaseret majs drysses nu med chili, salt og peber og urter.
Man kan ved fordel skære majsen ud i mindre stykker.
KØD: Kødet grilles eller steges som anvist på pakken.
ANRETNING: Det grillede kød skæres i ønsket skiver og anrettes sammen med de glaseret majs.
Serveres med en god salat eller nye kartofler.
Grillet ribeye
Med BBQ-sauce og syltede løg
Ribeye steak
Med glaseret rødbede og ristede morkler