• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Rejer på grillen med
Piment d’Espelette-marinade

Store friske rejer i en pikant marinade med det baskiske krydderi Piment d’Espelette er smagen af sommer og varme. Rejerne grilles med skal og skal pilles løbende, mens I spiser – det er en ganske hyggelig måde at spise sammen og tillader god tid til at smage både den røde og hvide version af Ribera Sacras vine.

INGREDIENSER

4-500 g. kæmperejer med skal
2 spsk Piment d’espelette
1 dl vindruekerneolie
1 tsk salt

Sådan tilbereder du rejer på grillen

Rør en marinade af olie, Piment d’Espelette og salt og lad rejerne marinere heri, i minimum 30 minutter, men gerne længere. Grill rejerne et par minutter på hver side – du kan eventuelt sætte dem på træspyd, som har trukket i lidt vand, inden rejerne kommer på.

Servér rejerne med en sprød grøn salat og friskbagt brød med smør og nyd sommerstemningen, mens selskabet selv piller rejerne ved bordet.

  Vinmatch: Den røde Mencia kommer med en ung og forfriskende profil, som vil tiltale de fleste, og den vil være et lige så veloplagt valg til vores spicy rejer, som den hvide Albariño. Hvis du har mulighed for det, så skænk dem begge!