• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Rejer med knuste nye kartofler og skyrcreme

4 PERSONER

INGREDIENSER

REJER
200 g rejer, gerne søkogte eller fjordrejer

KARTOFLER
ca. 400 g kartofler, brug de nye danske når sæsonen er til det 

SKYRCREME
150 g skyr eller skyrfraiche
50 g fløde
salt og friskkværnet peber

URTER
1 lille håndfuld blomsterkarse
1 lille håndfuld skolekarse

Sådan laver du rejer med nye kartofler

 

KARTOFLER: Kog kartoflerne i en gryde med letsaltet vand. Hæld vandet fra og knus kartoflerne let ved hjælp af en gaffel.

SKYRCREME: Rør skyr og fløde sammen og smag til med salt og peber.

Anret kartoflerne på en tallerken og fordel cremen udover. Pynt med rejer og masser af frisk karse, salt og peber.