• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

I samarbejde med vores gode venner hos Cascina San Giovanni har vi udviklet 4 varianter af fyldt frisk pasta efter klassisk italiensk forbillede. De 4 velsmagende (og ikke mindst stærkt vanedannende) varianter er: Ricotta og spinat, aubergine og pecorino, blå ost og valnød samt citron. Vores kokke viser her, hvor let du kan få et skønt italienskinspireret måltid ud af de gode produkter. Servér med et herligt glas rødvin, så er der ikke et øje tørt!  

  Du finder vores friske ravioli i gourmetsupermarkedet på Nordre Toldbod.  

4 Personer

INGREDIENSER

500 g Løgismose italienske ravioli 
50 g salvieblade, snittet i fine tynde strimler 
100 g smør 
400 g forskellige tomater, blandet i farver og form 
2 kugler mozzarella 
1 bundt basilikum, kun bladene  
½ dl god olivenolie 
Salt 
Peber 
100 g parmesan

Ravioli med salviesmør og tomatsalat

En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog. Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.  

Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler. I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen. 

Kog raviolierne efter anvisningen på pakken. Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden. 

 

Du finder raviolien i vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod – har du god tid og vil du selv gøre vores dygtige italienske venner kunsten efter, kan du også lave raviolien selv fra bunden. 

 

  I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.