1/1/1970 |
Ravioli med salviesmør og tomatsalat
Ingredienser
- 500 g Ravioli af den bedste kvalitet du kan finde
- 50 g salvieblade snittet i tynde strimler
- 100 g Løgismose smør
- 400 g tomater i blandet farver og form
- 2 kugler mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ dl Løgismose olivenolie
- Salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
Step 1
En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog.
Step 2
Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.
Step 3
Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler.
Step 4
I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen.
Step 5
Kog raviolierne efter anvisningen på pakken.
Step 6
Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden.
Tip
I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.
Andre forslag
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk