1/1/1970 |
Ravioli med salviesmør og tomatsalat
Ingredienser
- 500 g Ravioli af den bedste kvalitet du kan finde
- 50 g salvieblade snittet i tynde strimler
- 100 g Løgismose smør
- 400 g tomater i blandet farver og form
- 2 kugler mozzarella
- 1 bundt basilikum
- ½ dl Løgismose olivenolie
- Salt og peber
- 100 g parmesan
Sådan gør du
Step 1
En gryde med 3 liter vand og en lille håndfuld salt bringes i kog.
Step 2
Imens smeltes smørret i en pande, når det bruser op og begynder at brune, tilsættes salvien og panden tages fra varmen. Smørret fortsætter i noget tid med at brune, så pas på det ikke får for meget varme.
Step 3
Tomaterne skæres i mundrette stykker, mozzarellaen drænes og rives i strimler.
Step 4
I en skål vendes tomat, mozzarella og halvdelen af basilikumbladende med olivenolien, lidt salt og peber. Anret og drys de sidste basilikumsblade på toppen.
Step 5
Kog raviolierne efter anvisningen på pakken.
Step 6
Tænd for varmen under smørret igen og vend de kogte ravioli heri. Anret med rigeligt friskrevet parmesan på toppen og servér tomatsalaten på siden.
Tip
I vores gourmetsupermarked på Nordre Toldbod har vi et skønt udvalg af de lækreste tomater i alverdens former og farver frisk fra markedet Rungis ved Paris.
Andre forslag
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Gratineret rabaton med salat af rucola, fennikel og gorgonzola
De fleste kender til gnocchi, men rabaton? Rabaton er en klassisk ret fra Piemonte af spinat, ric...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Tortelli med jomfruhummer og stracciatella
Tortelli – fyldte pastaer, der har sin oprindelse i den italienske region Toscana. I denne versio...
Tagliolini med fisk og skaldyr
På italiensk Tagliolini ai Frutta del mare – en pastaret bestående af båndpasta lang som sp...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...