1/1/1970 |
Rabarberkompot
Rabarber og vanilje – den perfekte kombination. Brug den ved morgenbordet som marmelade eller som tilbehør til kylling.
Ingredienser
- 1 kg rensede rabarber
- 200 g sukker
- 1 stk polynesisk vaniljestang
- ½ dl vand
Sådan gør du
Step 1.
Fyld alle ingredienserne i en gryde og lad det koge ca. 1 time til det falder sammen. Stil det på køl til det skal bruges.
Step 2.
Hæld kompotten på atamon-skyllede glas – det kan fint holde sig 10-14 dage.
Tip
Den klassiske rabarberkompot kan med fordel pimpes op med frisk ingefær.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.