• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Rabarber-panna cotta

Servér den sommerlige panna cotta som den søde afslutning på en god middag, gerne med et glas veltempereret dessertvin i glasset.

Opskrift til 5 serveringer

INGREDIENSER

250 g rabarber-puré (køb færdig eller lav dobbeltportion af rabarberkompotten, hvoraf halvdelen sies eller blendes helt glat)
250 g piskefløde
50 g sukker
6 g gelatine

Rabarberkompot
300g rensede rabarber
50 g vand
200 g sukker
Kornene fra 1/2 vaniljestang

Sådan laver du rabarber-panna cotta

Varm forsigtigt øde, puré og sukker op til kogepunktet. Udblød gelatinen i koldt vand. Tilsæt gelatinen til flødemassen, rør rundt til gelatinen er smeltet. Fordel i 5 glas. Sæt på køl i minimum 3 timer.

Rabarberkompot
Skær rabarberne i mindre stykker. Sukker, korn fra vaniljestang, vand og ikke mindst rabarber samles i en lille kasserolle med låg. Lad koge ved svag varme til rabarberstykkerne er møre. Blend til en ensartet konsistens.

Servér rabarber-panna cottaen med rabarberkompotten på toppen.