Kylling
48 resultater
Poulet au Poivre – en klassiker i fjerdragt
Du kender den fra franske bistroer; generøs peberskorpe, brandyficeret flødesauce og sprøde fritt...
Kyllingefond
Man er lidt af et skarn, hvis man ikke udnytter alt den saft og kraft, der sidder i et Løgismose ...
Thailandsk kokossuppe – Tom Kha Gai
Med klassiske asiatiske ingredienser som limeblade...
Confiteret kyllingelår med romesco sauce og grillet porre
Bagte peberfrugter, mandler, hvidløg og olivenolie, nem at tilberede og rig på anvendelsesm...
Helstegt kylling med urter og bearnaise
Den gode, fritlevende kylling i symfoni med fuldfe...
Asian-sensation burger
Invitér de asiatiske smage med til bords, og lad mødet mellem det østlige og vestlige køkken blom...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Lav pesto af brændenælder. De er nemlig ikke bare ukrudt, når de vokser vildt i skove og haver. U...
Kærnemælksmarinerede chicken wings med grønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Løgismose kylling med kastanjer, jordskokker og rosmarin
En hyggelig efterårsret med franske aner – Løgismose kyllingen tilberedes med masser af rosmarin,...
Sommerlig simreret – grydestegt Løgismose kylling i rosé
Flest af os kender til kylling tilberedt i hvidvin. I denne opskrift udskifter vi de hvide ...
Saftige kyllingelår med peberfrugtsalsa
Det kan ganske enkelt smages, når en kylling har haft et godt liv. Løgismose håndskårne kyllingel...
Butterfly kylling i en pool af grøntsager
Grundstenene i det italienske køkken er enkelhed, nøje udvalgte råvarer og retter, der kan deles ...
Kyllingelår som rôtis med glaserede grøntsager
Rôtis er små kyllingestege af udbenet, oprullet og håndbundet kyllingelår. En tilberedningsform, ...
Hønsesalat med drueagurker og syltede svampe
En dansk smørrebrødsklassiker spækket med Løgismose kylling, syltede agurker og svampe og en mass...
Hønsesalat i forklædning
Hønsesalat i forklædning – her i en lun og friskere udgave med rygeost.
Ovnstegt Løgismose kylling
Helstegt Løgismose kylling er et skønt måltid og tilberedes kyllingen korrekt, er resultatet uove...
Coq au Riesling
Coq au Riesling er ren Løgismose klassik. I 10’erne, før det blev moderne at købe sit måltid på g...
Grillet butterfly-kylling med couscoussalat og saltet yoghurt
Løgismose lørdagskylling
Tarteletter med Løgismose kylling og morkler
Tarteletter stammer fra det franske tartelette, som betyder lille tærte. Den porøse, smørfyldte t...
Flamberet kyllingelever med bitre salater
Butterfly-kylling med grønt
At stege en hel kylling kan være udfordrende, da kyllingens forskellige udskæringer egentligt kal...
Løgismose kylling i asparges - kyllingefrikassé
Coq au Vin
Simreretter findes i tusindvis og er perfekte som aftensmad når mørket stadig har sit tag i aften...