Hvidvin
7 resultater
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Pappardelle med lammeragout
Påsken er i vente og foruden påskekyllinger og æg,...
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Et rigtigt gæstemåltid. Helleflynder er en fornem fisk, der i selskab med piemontesiske hasselnødder...
Risotto med asparges
Sprøde og pivfriske grønne asparges er en af sæsonens lækreste råvarer, som kan inddrages på utall...
Paté en croûte
Paté en croûte er en spise, der vandt indpas under Middelalderen. Den minder om terrine, men paté...
Coq au riesling
Skal Alsace-stemningen for alvor gennemføres er det, i selskab med de charmerende hvide vine, næsten...