Fisk
49 resultater
Fiskefrikadeller med hjemmelavet grov remoulade
En mad med fiskefrikadeller og remoulade lyder måske mere som en mad, der hører til i madpa...
Meunierestegt julerødspætte med sauce tatar
En god gammel klassiker – smørstegt fiskefilet serv...
Varmrøget laks med hytteost og chimichurri
Nogle vil måske kalde dette stykke smørrebrød for det sunde alternativ på julefrokostbordet...
Mulle med ratatouille og basilikum
Rødmullen hører normalt til omkring Middelhavet, m...
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Stegt helleflynder med hjertemuslinger, skummende sauce, dild og kaviar
Helleflynder er den største fladfisk, og måske også den fineste spisefisk I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Grillet havbars med sauce romesco og nye grøntsager
Grillet pighvar
Med nye kartofler, grillede asparges og løg og brunet smør.
Stjerneskud med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Det var smørrebrødsjomfruen, Ida Davidsen, der opfandt stjerneskuddet til ære for den russiske ko...
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Skal der fisk på frokostbordet? Servér koldrøget laks med flødestuvet spinat – en klassiker til b...
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
En delikat lille snack-servering til den iskolde gin & tonic eller velkomstboblerne.
D...
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Meunierstegt fisk med brunet smør, kapers og dild
Grillet knurhane med Sauce Vierge
Knurhanen – ikke den mest kendte fisk, men det er en skam, så det skal der laves om på!
Kn...
Saltet laks med æg
En flerstrenget symfoni af æg udspiller sig på de saltede stykker laks, når vagtelæg og caviar an...