Fisk
45 resultater
Friteret pighvar med persillepuré, bønner og kålskud
Fisk hører ikke kun sommeren til – og nu hvor den danske Bocuse d’Or kandidat Sebastian ynd...
Havbars med lun kartoffelsalat
Det er nu, du skal tage turen til havnene langs den danske kyst og spørge fiskehandleren, o...
Grillet fisk med nye kartofler, spidskål & estragonsauce
Sommeren er over os og lige så er sæsonen for de små, nyopgravede guldklumper! Vi serverer ...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Sæsonens fisk med svampe- og rødløgskompot
For at fremtrylle denne ret skal du forbi fiskehandleren og hente sæsonens friskfangede fis...
Stegt helleflynder med hjertemuslinger, skummende sauce, dild og kaviar
Helleflynder er den største fladfisk, og måske også den fineste spisefisk I Bocuse-køkkenet nærmest danser Sebastian rundt om ...Bagt pighvar med muslingsauce blanquette og purløgsolie
Kulmule bagt på grillen
Kulmulen er i sæson hele året, men er i sommermånederne en yndet spise at tilberede på gril...
Helleflynder med muslingesauce, kantareller og hasselnødder
Grillet havbars med sauce romesco og nye grøntsager
Grillet pighvar
Med nye kartofler, grillede asparges og løg og brunet smør.
Stjerneskud - med rødtunge, asparges, fjordrejer og caviar
Bagt torsk med lun rosenkålssalat og sennepsfumé
Ø-laks med flødestuvet spinat og trøffel
Dampede blåmuslinger med chorizo og Piment d’Espelette
Havtaskehale med muslingenage, smørstegt grønkål og svampe
Fjordreje-madder med grillet citron-mayo
Lyngrillet hamachi med spæde grøntsager i escabeche
Plat de fruits de mer grillés - Grillet skaldyrsfad
Meunierstegt fisk med brunet smør, kapers og dild
Nye danske kartofler med fjordrejer. friskost og citronverbena
Grillet knurhane med Sauce Vierge
Saltet laks med æg
Hvidvinsdampet søtunge med fennikel
Kogt torskerogn
Sandart med jordskokkompot og Puylinser
Makrel med svampe og artiskokker
Salade Niçoise
Opskriften har vi frem fra et af de gamle vinklub-magasiner fra 1998. Måske det bedste bud på Sal...