• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Pocherede østers og nye løg

4 PERSONER

INGREDIENSER

LØG
8 nye løg
2 spsk vindruekerneolie
salt og friskkværnet peber

ØSTERS
24 østers

URTESAUCE
1⁄2 bundt dild
1⁄2 bundt kørvel
25 g smør
1⁄2 citron

LAKSEROGN
30 g lakserogn

PYNT
lidt friske urter, f.eks. dild og kørvel

Sådan laver du pocherede østers med nye løg

 

LØG: Skær løgene på langs, smør skærefladen med olie og krydr med salt og peber. Grill dem godt på begge sider, til de er tilberedte, men stadig sprøde. Pil løgskallerne fra hinanden, udvælg 24 af de flotteste skaller og hold dem lune.

ØSTERS: Sæt en lille sigte i en kasserolle. Åben dine østers og tag dem ud af skallen og kom dem i sigten. Gem østersvandet. Skyl østersene hurtigt fri for skaller under koldt vand og læg dem i kasserollen med østersvandet. Pocher dem let, så de lige netop bliver gennemvarme. Læg de varme østers i løgskallerne.

URTESAUCE: Hak dild og kørvel groft og kom krydderurterne i østerssaften sammen med smørret. Lad det varme forsigtigt op og blend imens med stavblenderen, så saucen skummer op. Smag saucen til med citronsaft.

Anret saucen over de lune østers og drys med lakserogn og lidt friske urter.