1/1/1970 |
Piment d’Espelette–marinade
Vores kokke er vilde med det pikante krydderi og bruger det i mange sammenhænge. Prøv eksempelvis vores opskrift på piment-marinade, som er fantastisk til kylling, skaldyr, gris eller rørt i dressinger og mayonnaiser.
Ingredienser
- 2 spsk Piment d'Espelette
- 1 dl vindruekerneolie
- 1 tsk salt
Sådan gør du
Alle ingredienser røres sammen og smøres på kyllingen, svinekoteletten eller store rejer til grillen.
Andre forslag
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.
Bagte rødbeder med hummus
En simpel ret, hyggelig at dele.