PEBERNØDDER

Bag hjemmebagte pebernødder og lad duften af kanel og julekrydderier brede sig. Fyld kagedåser med sprøde, søde, krydrede pebernødder. Så skal julefreden snart sænke sig. 

INGREDIENSER

500 g Løgismose mel
200 g Løgismose smør
350 g sukker
2 æg
5 spsk Løgismose fløde
½ tsk hjortetaksalt
5 g kanel
5 g sort peber
5 g stødt ingefær
5 g stødt nellike

SÅDAN GØR DU

  1. Bland smør og sukker godt sammen. Tilsæt alle de tørre ingredienser og rør det hele sammen. Tilsæt æg og fløde og rør igen sammen til en ensartet masse.
  2. Lad dejen hvile i køleskab 30 minutter.
  3. Rul dejen i ruller på en fingers tykkelse og skær stykker a ca. 0,5 cm.
  4. Bag pebernødderne 8-9 minutter ved 160 °C.