• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Pære Belle Helene

4 Personer

Chefkonditor, Nynne Vedel Dyhrberg

INGREDIENSER

Pærer:

4 pærer (faste)
800 g vand
1 vaniljestang
300 g sukker
Skal af 1⁄2 citron

Chokoladesauce:

100 g mørk chokolade
100 g piske øde

Sådan laver du pære belle helene

Pærer:

Skær rundt om blomsten i bunden af pærerne og fjern denne. Fjern derefter kernehuset på pæren, dette gøres nemmest med en kernehusudstikker.
Skræl pærerne én ad gangen og gnid dem med en halv citron for at bevare den hvide farve.
Kog siruppen af vand, sukker og vaniljestang op og kom pærerne heri.

Læg et tilklippet stykke bagepapir ovenpå pærerne for at holde dem under vandet. Kog pærerne ca. 8 minutter, og hold løbende øje med dem. De skal stadig have lidt bid når de er færdige.

Chokoladesauce:

Kog fløden langsomt op og tilsæt den hakkede mørke chokolade.

Servér pærerne med vaniljeis, chokoladesauce og ristede hakkede nødder.