31/7/2019 | Magasin 7 2019
Pære Belle Helene
De søde og sprøde pærer er i sæson netop nu og vi kan derfor varmt anbefale at lade pærerne indgå i diverse kreationer i det søde køkken hvor pærens aroma kan få lov at brillere. Her får du vores konditors bud på en ret med pære. Servér med et afkølet glas pære-brændevin.
Ingredienser
- Pærer
- 4 stk pærer faste
- 800 g vand
- 1 hel vaniljestang
- 300 g sukker
- 1 stk citron skal herfra
- Chokoladesauce
Sådan gør du
Pærer
Step 1. Skær rundt om blomsten i bunden af pærerne og fjern denne. Fjern derefter kernehuset på pæren, dette gøres nemmest med en kernehusudstikker.
Step 2. Skræl pærerne én ad gangen og gnid dem med en halv citron for at bevare den hvide farve.
Step 3. Kog siruppen af vand, sukker og vaniljestang op og kom pærerne heri.
Step 4. Læg et tilklippet stykke bagepapir ovenpå pærerne for at holde dem under vandet. Kog pærerne ca. 8 minutter, og hold løbende øje med dem. De skal stadig have lidt bid når de er færdige.
Chokoladesauce
Step 1. Kog fløden langsomt op og tilsæt den hakkede mørke chokolade.
Step 2. Servér pærerne med vaniljeis, chokoladesauce og ristede hakkede nødder.
Andre forslag
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...