• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

OVERNIGHT OATS MED URTESUKKER

Går det nogle gange lidt for hurtigt om morgenen kan det være en stor hjælp at have morgenmaden stående klar i køleskabet. Prøv denne opskrift på overnight oats; havregrød som laves aftenen før. Her toppet med aromatisk urtesukker. Velbekomme!

INGREDIENSER TIL 4 PORTIONER

Til grød:

200 g havregryn

3 dl æblemost (eller vand hvis du vil ønsker grøden mindre sød) 

3 dl sødmælk, kærnemælk eller et andet lignende mejeriprodukt efter ønske

Til topping: 

1-2 æbler

En håndfuld nødder

2 spsk sukker

En håndfuld estragonblade (andre krydderurter som citronmelisse kan også bruges)

SÅDAN LAVER DU OVERNIGHT OATS

Dagen før: Bland havregryn med æblemost og sæt på køl. 

På dagen: Bland mælk i grøden. Stød sukkeret sammen med urtebladene til en grøn sukker. Skær æblerne i mindre stykker. Rist og hak nødderne let. Drys herefter hele herligheden udover den rå grød.