Svensk pølseret
4 PERSONER
INGREDIENSER
600 g. små kartofler
2 rødløg
1 bakke små blandede tomater
1 ps. Løgismose brunch pølser
1 håndfuld blandet salat og krydderurter
Lidt høvlet Løgismose Knøsen ost
Lidt olie
Evt. en god ketchup på siden

SÅDAN GØR DU:
Vask kartoflerne og skær dem i halve. Pil løgene og skær dem i kvarte, vend i olie, krydr med salt og peber – kom i en passende bradepande. Stil dem i en forvarmet ovnen ved 180 grader i 25 min. Vask tomaterne og skær dem i halve, vend i olie, salt og peber og fordel tomaterne ud over kartoflerne og giv det yderlig 15 min. Steg pølserne og skær dem op i 3 cm stykker – fordel over kartoflerne. Vask salaten grundigt, slyng den fri for vand, marinér i lidt olie/eddike og anret i bradepanden lige før servering sammen med høvlet Herregårdsost. Server evt. lidt god ketchup på siden.
Velbekomme!