1/1/1970 |
Svensk pølseret
Ingredienser
- 600 g små kartofler
- 2 stk rødløg
- 1 bakke blandede tomater
- 200 g pølser
- 1 håndfuld blandet salat og krydderurter
- Lidt høvlet herregårdsost
- Lidt olie
Sådan gør du
Step 1.
Vask kartoflerne og skær dem i halve. Pil løgene og skær dem i kvarte, vend i olie, krydr med salt og peber – kom i en passende bradepande. Stil dem i en forvarmet ovnen ved 180 grader i 25 min.
Step 2.
Vask tomaterne og skær dem i halve, vend i olie, salt og peber og fordel tomaterne ud over kartoflerne og giv det yderlig 15 min. Steg pølserne og skær dem op i 3 cm stykker – fordel over kartoflerne.
Step 3.
Vask salaten grundigt, slyng den fri for vand, marinér i lidt olie/eddike og anret i bradepanden lige før servering sammen med høvlet Herregårdsost.
Tip
Server evt. lidt god ketchup på siden.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Dampet havørred, citronmayo og grillet citron
Duften af grill og smagen af friskfanget havørred er essensen af dansk forår – og så er det tilme...
Sprødstegt kyllingesteak med grønne asparges mv.
Brændenælder er ikke bare ukrudt, når de vokser vildt forår og sommer i skove og haver. Urten kan...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Kærnemælks marinerede chicken wings med forårsgrønt og rygeostdressing
Skal måltidet smage af frihed?
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Rødvinsbraiserede oksekæber med solbærglaserede rødbeder
Glædes du ved vinterens grove grøntsager og retter, der har taget tid at tilberede, og som har få...