• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,-) 0,-

Stegt hjertesalat

Med friske ærter, Løgismose salatost og vinaigrette på hyldenlomsteddike

Forret til 4 personer

 

INGREDIENSER

4 stk hjertesalat

1 citron

2 spsk hakket purløg

1 spsk smør

salt og peber

100 g friskbælgede ærter

150 g Løgismose salatost i blok

lidt olivenolie

salt og peber

HYLDEBLOMSTVINAIGRETTE

2 spsk Hyldeblomsteddike

1 tsk. dijonsennep

1 spsk akaciehonning

2 dl god olie

Salat og peber.

Stegt hjertesalat med salatost og ærter

SÅDAN LAVER DU STEGT HJERTESALAT MED FRISKE ÆRTER, SALATOST OG VINAIGRETTE:

 Hjertesalat skylles, duppes tør for vand og halveres på langs. Steg salaten gylden på skærefalden i smør og lige inden servering smages de til med revet citronskal, lidt citronsaft, salt og peber.

Ærterne hakkes groft.

Salatosten brækkes i rustikke stykker og krydres med salt, peber og olivenolie.

Alle ingredienser til hyldeblomst-vinaigretten piskes godt sammen så den emulgere.

Anret salaten i bunden og top den op med ærter salatost og vinaigretten. Du kan evt. pynte med lidt friske urter.

  Retten er velegnet som forret, men er også god som salat og tilbehør til lette retter med fisk eller skaldyr.

 

Find flere opskrifter fra Løgismose i Netto

Se dem her