1/1/1970 |
Skyrmousse med orangechokolade
Ingredienser
- 1½ dl Løgismose piskefløde
- 1 blad husblas
- 30 g sukker
- 40 g brun farin
- 50 g finthakket orangechokolade
- 250 g Løgismose skyr naturel
Sådan gør du
Step 1.
Pisk 1 dl fløde til let skum og stil til side. Udblød husbladsen i koldt vand og klem den fri for overskydende vand.
Step 2.
Opløs sukker, farin, chokolade og den resterende fløde i en kasserolle ved svag varme og rør den udblødte husblas ud heri. Vend så skyren i chokolademassen og til sidst den letpiskede fløde.
Step 3.
Fordel moussen i 2 skåle (eller flere hvis man ønsker det) og stil på køl til den har sat sig.
Tip
Pynt evt. med ristede hasselnødder og appelsinfileter.
Andre forslag
Kærnemælksfromage med råmarinerede bær
Måske en lidt gammeldags dessert, vi bedst kender ...
Klassisk cheesecake på bund af nødder og nougat med friske bær
Enkel og klassisk men ikke desto mindre en lille bid af lykke på årets sidste aften – for i denne...
Juleberliner
Julen er traditionernes tid – fyldt med opskrifter, der er gået i generationer på julebag og jule...
Forårsbombe af vaniljeparfait, rabarber og pistacienødder
Med foråret og sommerens lunere temperaturer kommer lysten til is og selvom Hjem-Is-bilens klokke...
Jordbærtrifli med hvid chokoladecreme, basilikum og knas
Sødmefyldte jordbær, cremet fløde og kammerjunkere...