• 0 Kurv

    Kurv overblik

    Du har ikke noget i din kurv endnu...
    Total (heraf moms: 0,00) 0,00

Sandwichboller

Med Løgismose Tipo 00 mel

 

 

6 Sandwichboller

Ingredienser:

500 g. Løgismose Tipo 00

3,25 dl. Lunken vand 

7 g. gær 

25 g. olivenolie 

10 g. salt 

5 g. sukker 

25 g. olivenolie 

En pose Tipo 00 mel. tre boller i et håndklæde og en sanwichbolle med ruccola, parmaskinke og pesto

Sådan laver du sandwichboller

Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel. Ælt dejen først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min. Del dejen i 2 stykker og gnid olie på ydersiden af stykker før du pakker dem i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time. Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader). Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller. Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle. Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm. Bag dem herefter i ovnen i 5 – 8 min. 
Fyld dem evt. med Løgismose Pesto, salat og din yndlingsskinke. 

Løgismose plantepostej

Lav en grøn sandwich med Løgismoses økologiske plantepostej. Rig på smag og med en cremet konsistens.