Sandwichboller
Med Løgismose Tipo 00 mel
6 Sandwichboller
Sådan laver du sandwichboller
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel. Ælt dejen først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min. Del dejen i 2 stykker og gnid olie på ydersiden af stykker før du pakker dem i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time. Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader). Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller. Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle. Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm. Bag dem herefter i ovnen i 5 – 8 min.
Fyld dem evt. med Løgismose Pesto, salat og din yndlingsskinke.