1/1/1970 |
Sandwichboller
med Løgismose Tipo 00 mel
Ingredienser
- 500 g Løgismose Tipo 00
- 3¼ dl lunken vand
- 7 g gær
- 25 g Løgismose olivenolie
- 10 g salt
- 5 g sukker
Sådan gør du
Step 1
Opløs gæren i det lunkne vand. Tilsæt salt, sukker, olivenolie og mel.
Step 2
Ælt først dejen i 7 min. og lad den hvile i 10 min. hvorefter du ælter dejen i yderligere 7 min.
Step 3
Del dejen i 2 stykker og gnid olie på ydersiden af stykker før du pakker dem i køkkenfilm og lader dem hvile i køleskabe i min. ½ time.
Step 4
Kom en pizzasten i ovnen og sæt varmen så højt som muligt (270-300 grader). Tag dejen ud af køleskabet og del hvert dejstykke i 3 dele, så du ender med 6 sandwichboller.
Step 5
Rul hver sandwichbolle på et melbestrøet bord med en kagerulle. Sandwichbollerne skal have en diameter på ca. 10 cm.
Step 6
Bag bollerne i ovnen i 5-8 minutter.
Tip
Fyld dem evt. med Løgismose Pesto, salat og din yndlingsskinke.
Andre forslag
Bagt rødspættefilet med ramsløgscrust og små nye kartofler
Rødspætten er i sæson hele året, men siges at smage særligt godt i sommerhalvåret. Dækket m...
Ceviche af kulmule med lime og tomatsymfoni
Ceviche stammer fra Peru og er rå fisk og skaldyr marineret i citrus, der mørner fisken. Her komb...
Hvide asparges med pocheret æg, røget makrel og sauce viergé
Nuvel er asparges med friskpillede rejer og sauce ...
Forårspizza med rygeostcreme, asparges og pancetta
Fyld foråret med fynsk ostehåndværk
Linsesalat med spinat og citron
Med sit tårnhøje indhold af antioxidanter og mineraler er linser foruden sin velsmag også uhyre s...
Quinoasalat med bagte gulerødder og spicy hummus
En mættende måltidssalat skabt med inspiration fra...
Hjemmelavet falafel
Med grillet agurk og avocado i fladbrød.